VOOR & NA

Om een goed beeld te schetsen van wat we voor uw woning kunnen betekenen, tonen we hier enkele cases.
Klik op de link voor meer info en foto's van elk project.


totaalrenovatie woning te Kuurne

Wat begon met het idee om de woning wat op te frissen, groeide uit tot een heuse totaalrenovatie. Toch liever alles in één keer grondig renoveren, dachten de bewoners. En zo geschiedde.

TIJDLOOS EN WARM INTERIEUR TE HARELBEKE

In dit tijdloos en warm interieur is het aangenaam thuiskomen.


kleine badkamer, grote uitdaging

Op 5,5m² realiseerden we een badkamer met infraroodsauna, douche, wastafel, opbergruimte en toilet. Een mix van functionaliteit en wellness geeft deze badkamer een groot allure!


inrichting en afwerking woning

Dit jonge koppel met 2 kinderen besloot om hun woning een upgrade te geven en de woning definitief op te doen. De keuken, leefruimte en badkamer werden volledig opnieuw ingericht en afgewerkt.


hedendaagse Make-over van volledige woning

Met de kinderen het huis uit, wou onze klant hun woning terug optimaliseren voor zichzelf.


karaktervolle villa met scandinavische accenten

Een karaktervolle villa te Izegem onderging een volledige transformatie, zodat dit jonge gezin er heerlijk kan thuiskomen.


KANTOORINRICHTING ACCOUNTANCY VAN AS

Accountancy Van As opende onlangs een tweede filiaal en schakelde Verfaillie Interieur in om het kantoor vorm te geven. Het unieke pand werd omgetoverd tot een aangenaam en functioneel boekhoudkantoor.


tijdloos INTERIEUR TE ROESELARE

Totaalrenovatie woning bouwjaar '70

We ontwierpen de leefruimte en keuken in een hedendaagse warme stijl. Houtaccenten brengen warmte in deze woning.


strak landelijke leefruimte te nieuwpoort

Voor een woning aan de kust mochten wij de leefruimte ontwerpen en renoveren.  Het resultaat is een lichtrijk, warm interieur in een strak landelijke stijl.

 


appartement te middelkerke

Dit appartement aan het bekende Epernayplein te Middelkerke onderging een complete make-over. We creëerden een hedendaags interieur met warme accenten. Uitvoering van afbraak tot de laatste lik verf! 
 


landelijke keuken en leefruimte te kachtem

Ontwerp en totaalrenovatie van een keuken en leefruimte in een warme landelijke stijl, waarbij we de bestaande schouw integreerden in het geheel.

 


inrichting van een slaapkamer te roeselare

Deze slaapkamer werd ingericht met kasten op maat en een wandmeubel achter het bed. Een slaapkamer om van te dromen!

 


Hedendaagse woning te kooigem

Renovatie van een volledige woning uit de jaren ‘80. De woning werd volledig gestript en vernieuwd, conform de nieuwste energienormen. Het resultaat is een hedendaags en gezellig interieur met zwart-wit contrasten en houtaccenten.


strak landelijke woning te marke

De keuken, leefruimte en badkamer van deze halfopen woning werden vernieuwd in een strak landelijke stijl.

 

 


make-over van leefruimte met haard te roeselare

Deze woning uit de jaren ‘70 werd opgefrist met warme materialen en een strakke vormgeving. In de eetplaats en barzone plaatsten we één bepalend element dat beide zones met elkaar verbindt.


Renovatie van een badkamer te kooigem

Een nieuwe indeling met doorloopdouche en centraal wasmeubel geven deze badkamer een extra dimensie.


 


appartement te westende

Wat een moeilijke opdracht leek, gezien de kleine ruimtes, werd als snel een uitdaging voor de interieurarchitect. Bekijk snel deze totaalrenovatie...een parel aan onze kust.  


Renovatie woning te Gent

Renovatie van een keuken en leefruimte met haardwand te Gent. Woning bouwjaar '56

 

 


renovatie landhuis te gistel

We kregen de buitengewone kans om dit karaktervolle landhuis te ontwerpen en renoveren, met respect voor de authentieke elementen van de woning. Woning bouwjaar '20! 

 


woning te passendale

Voor deze vrijstaande woning mochten we de leefruimte en keuken in een nieuw jasje steken. Het resultaat is een fris en open interieur, met waardevolle materialen.

 


landelijke keuken te roeselare

Make-over van een sobere witte keuken naar een stijlvolle landelijke keuken, om er met het hele gezin gezellig te kunnen vertoeven. Samenzijn staat centraal, koken op de voorgrond.


kijkwoning te moorslede

We kregen de unieke kans om voor het vooruitstrevend bouwbedrijf BuildinX uit Moorslede de kijkwoning volledig in te richten. De interieurafwerking gebeurde geheel in ons beheer.

Energie neutrale woning!


renovatie woning te tielt

De gelijkvloerse verdieping van deze vrijstaande woning werd volledig onder handen genomen. De leefruimte, keuken, toilet en badkamer werden binnenin gestript tot casco en volledig vernieuwd.


leefruimte met haardwand te waregem (oeselgem)

Ontwerp voor leefruimte met een haardwand, die tegelijk dient als opbergwand. Wat materialen betreft opteerden we voor een hedendaagse look: een sokkel in licht vergrijsde eik en zwart staal rond de haard.