PERSOONLIJK

“LUISTEREN NAAR UW MENING EN VOORKEUREN”

Uw leef- of werkomgeving dient perfect aan te sluiten bij uw gezin of bedrijf. Elk project start daarom met een verkennend gesprek waarbij we goed luisteren naar uw persoonlijke wensen. Constante feedback, regelmatige werfbezoeken en een open communicatie garanderen een unieke realisatie waarvan u zal houden.

VISUEEL

“Bekijk uw toekomstig interieur in 3D”

Na de eerste gesprekken, en uw akkoord op onze studieopdracht, maken we een duidelijk voorontwerp. Op basis van uw feedback evolueren we tot een definitief ontwerp met fotorealistische uitvoerings-tekeningen in 2D en 3D. Na een nauwkeurige detailopmeting maken we fijn uitgekiende technische plannen, vaak gepaard met een lichtstudie. Op basis daarvan bepalen we samen de gewenste planning, in overleg met ons team. U kan erop rekenen dat we ons aan deze planning houden!

VAST BEDRAG

“Op maat van uw budget en project”

Samen leggen we een bedrag vast voor de studieopdracht (ontwerpstudie), alsook een duidelijke raming voor de uitvoering van het beoogde concept. Bovendien krijgt u samen met de plannen een duidelijke en overzichtelijke kostenraming per deelnemende aannemer aan uw interieurproject. Dit gieten we in een totaaloverzicht zodat u met een gerust gemoed kunt starten met uw project onder onze begeleiding. We voeren uit met ons vast team van aannemers om zo een uitstekend en aangenaam parcours te garanderen.

Een aantal van onze realisaties + 3D ontwerpbeelden