002832_REA02+%28Kopie%29.jpg

LUISTEREN

wij LUISTEREN NAAR U

Uw leef- of werkomgeving dient perfect aan te sluiten bij uw gezin of bedrijf. Elk project start daarom met een verkennend gesprek waarbij we goed luisteren naar uw persoonlijke wensen.

Constante feedback, regelmatige werfbezoeken en een open communicatie garanderen een buitengewone realisatie waarvan u zal houden.

ONTWERP

wandel door uw toekomstig interieur

Na de eerste gesprekken en uw akkoord op onze studieopdracht, maken we een uniek voorontwerp voor uw project. Dit werken we uit in 2D-plannen en realistische 3D-visualisaties. Zo kan u door uw toekomstig interieur wandelen!

Op basis van uw feedback evolueren we tot een definitief uitvoeringsontwerp. Dit gaat gepaard met een materialenstudie, technische plannen en een lichtstudie.

IMG_20190425_125854_152.jpg

BEREKENING

Op maat van uw budget en project

Samen leggen we een bedrag vast voor de ontwerpstudie, alsook voor de uitvoering van het beoogde concept. Bovendien krijgt u samen met de plannen een duidelijke en overzichtelijke kostenraming van uw interieurproject.

Zo kunt u met een gerust gemoed starten met uw project, onder onze begeleiding.

1+%28Kopie%29.jpg

REALISATIE

EEN ZORGELOZE UITVOERING

We realiseren uw project met ons vast team aannemers, één voor één specialisten in hun vak. Ons vast team is onze sterkte: wij kunnen op hen rekenen en zo garanderen we een vlot en aangenaam parcours.

Wij maken de planning op en coördineren de werken voor u.
Zo kan u vanaf de zijlijn meevolgen en uw droom werkelijkheid zien worden!

Meer weten? Kom vrijblijvend eens langs!